BOTEZUL MARIEI

17 FEBRUARIE 2013

S-a dat startul evenimentelor mondene!

 

Propunerea de a filma la botezul Mariei, fata lui Pepe si a Ralucai, ne-a onorat si ne-a confirmat ca munca sustinuta este mereu recunoscuta. Pentru echipa noastra, evenimentul a fost cu atat mai important cu cat venea dupa multiple filmari realizate pentru persoanele publice si vedetele din Romania, printre care se numara Andra si Catalin Maruta, Dan si Adriana Petrescu, Silviu si Adriana Prigoana, Gica Popescu, Gheorghe Hagi, Carmen si Florin Petrescu (Axinte), Willmark si lista poate continua.
In urma discutiilor preliminare purtate cu Pepe, am stabilit ca evenimentul sa fie filmat cu patru camere, una dintre ele fiind noul GO PRO Hero 3, prima camera de acest fel, cumparata de un studio din Constanta. Am decis ca atat slujba religioasa, cat si petrecerea, sa fie filmate cu doua camere mobile, o camera amplasata pe macara si, bineinteles, cu GO PRO Hero 3. Distributia camerelor si a operatorilor a fost facuta luand in considerare numarul mare de invitati si programul incarcat de entertainment pregatit pentru seara respectiva.
Ziua a inceput cu filmarea Mariei inainte de baita oficiala. Pentru aceasta, unul dintre operatorii Digital Passion a mers acasa la Pepe si Raluca, urmarind pregatirile tinerilor parinti si surprinzand emotiile care ii incercau atat pe ei, cat si pe nasii lor, Catalin si Andra Maruta.
Slujba religioasa, oficiata la una dintre cele mai vechi biserici din Bucuresti, a fost filmata integral cu ajutorul celor patru camere.

La petrecere, echipa Digital Passion s-a ocupat de filmarea evenimentului, asigurand insa si videoproiectia live a petrecerii cu ajutorul ecranelor amplasate in punctele cheie din restaurant. De asemenea, apropiatii familiei au fost intervievati de reporterul Digital Passion, interviurile urmand sa fie folosite pentru realizarea Testimonialelor, un DVD special pe care il realizeaza echipa, la cererea organizatorilor. Acesta contine urari pentru Maria, dar si sfaturi pentru tinerii parinti, precum si impresiile legate de organizarea petrecerii.

 

Vezi mai multe fotografii pe pagina noastra oficiala de facebook.

Casa de productie video Digital Passion

Constanta, Bd. Mamaia, nr. 62

www.digitalpassion.ro